Rendelj tőlünk kritikát, fejlécet, blogajánlót, design átalakítást és még sok mást!

2014. július 31., csütörtök

Kritika: Háló

Sziasztok!
-ismét-


A nap második bejegyzésében kritikát hoztam egy olyan blogról, amelyben három tehetséges bloggerina is közreműködik. 

Mrs. Styles, Kristen, Agatha Hestya - Háló
Egy megbízással kezdődik, amely életeket tehet tönkre. Kapcsolatok, amelyek bonyodalmakat okozhatnak. Vajon ezek megakadályozzák, hogy befejeződjön? Itt nem az áldozatok hírneve az, ami rájuk nyomta a bélyeget, hanem a múlt.
Ha szeretnétek megismerni a három lány; Sarah Gabe, Natasha George és Elizabeth Mary Green történetét, tartsatok velünk!
Kinézet:  A fejlécben nem lehet találni semmiféle kivetnivalót, egyszerűen passzol a sztorihoz és jellemzi a történetet. A sablon rendben van, a Simple -vel egyszerűen nem lehet melléfogni, bár inkább sötétszürke hátteret választanék a fekete helyett. A (másik) háttér talán túlságosan illik a fejléchez, egészen nyugodtan lehettek bevállalósak, érdemes kipróbálni egy élénkebb, dominánsabb mintát. De ez sem rossz. A betűtípusok terén annyit változtatnék, hogy a modulok címénél használt megegyezzen a bejegyzések címénél alkalmazottal. Az ugyanis jobban illik a fejlécen levőhöz és a hangulathoz is. A trailer egyszerűen szenzációs lett, a viszonylag könnyed zenét izgalmas, mellbevágó bejátszásokkal ellensúlyoztátok. Egyszerűen felkelti az ember érdeklődését! A modusáv teljesen rendben van, nem túl zsúfolt, nem túl üres. A szereplők oldal szintén igényes és szép lett. 
Összesen: 15/14 - úgy összességében igazán elnyerte a tetszésemet. :)

Fogalmazás, történet: Szerintem az tesz jóvá egy fanfictiont, ha egyedi. Ezt azonban számtalanszor leírtam már, mégis, Ti egyedivé tettétek a történeteteket, azzal, hogy nem a főszereplő banda viszi el az egész történetet. Meg azzal is, hogy hárman, három lány szerepében írjátok. Az első részektől fogva végig pörög a történet, zajlanak az események. 
Ami pedig a fogalmazást illeti, egyedül szóismétlésekkel találkoztam itt-ott, inkább Kristen részeiben. Ettől eltekintve mind a hárman izgalmasan és lebilincselően írtok, remekül ábrázoljátok a karakteretek hangulatát, érzéseit, gondolatait.
Összesen: 15/15 - nagyon tetszett, amint sikerül feliratkoznom (nyavalyás gép :/ ), meg is teszem!

Összesítés:
30/29
Csak így tovább, lányok, 
nagyon tehetségesek vagytok!

Puszi:






Köszönöm, hogy bizalmat szavaztatok Nekünk a kritika rendelésével! :)

1 megjegyzés: