Rendelj tőlünk kritikát, fejlécet, blogajánlót, design átalakítást és még sok mást!

2014. július 22., kedd

Kritika: She Looks So Perfect



Hi, Everybody!

You have to know, that I love you!

Örülök, hogy ilyen lelkesek vagytok, hiszen rengeteg jelentkezőnk van a versenyre, és rendelésekkel is el vagyunk halmozva. Köszönöm, hogy minket választottatok! Azoknak pedig extra köszönet jár, akik akkora bizalmat szavaztak nekünk, hogy feliratkoztak! Hihetetlenül jó érzés tudni - aki közületek, olvasók közül saját blogot vezet, már tapasztal(hat)ta -, hogy érdekel Titeket az, amit csinálunk. 

Mérhetetlenül sajnálom, hogy ennyit csúszok a kritikákkal, akik a lista elején állnak, főleg, már rengeteget várakoztak. Itt meg kell jegyeznem, hogy az eddig első helyen várakozó bloggerina korlátolta a hozzáférést Stay With Me c. blogjához, így őt törölnöm kellett. Igyekszem kicsit belehúzni, de hát, tudjátok, hogy van ez, nyaralás, táborok, stb, stb. Van egy klassz ötletem a nyári programokkal kapcsolatban, ezt, ha minden jól megy, egy következő bejegyzésben tenném közre. 

És most, Ladies and Gentlemen, következik a véleményem a She Looks So Perfect című bloggal kapcsolatban.

Dina - She Looks So Perfect
A történet egy lányról szól, ki egészen addig, amíg nem találkozik egy igen fontos fiúval, szingliként élte életét és nem azért, mert nem tetszett volna bárkinek is, hanem mert ő maga mindig is feleslegesnek gondolta a szerelmet. A fiú és annak bandája gyökeresen megváltoztatja a lány életét, néha pozitív, néha negatív hatásként éri az új dolgok. És mi lesz a vége?

Kinézet: Igényes, letisztult, egyedi és harmonikus. Ezek a szavak fedik le leginkább az első benyomásomat. Nem tűnt tucatblognak, és ennek módfelett megörültem. Szóval leírnám, mi tetszett benne. Kezdjük egy aprósággal: favicon. Cuki és egyszerű, és tökéletesen illik a designhoz. A menüdet is feldobta a HTML-kód. A fejléced nem a szokásos értelemben vett fejléc, inkább egy összemontázsolt png-kép, de nem is kell túlbonyolítani a dolgot. Sokan ennél a pontnál véreznek el. Amúgy általánosságban is jó kódokat használtál. A modulsáv még elbírt volna egy-két modult, de mivel minden szükséges modulod megvan, nem is tudom igazán, mit hiányolok. Feldobhatnád egy diavetítéssel, amiben a történethez kapcsolódó képek szerepelnek, esetleg egy információkat tartalmazó szövegdobozzal. Tetszik a bejegyzések címe alatt szereplő információk megjelenítése is, ezeket ugye az alap blogspotos sablonok nem ilyen formában jelenítik meg, szóval kellemes volt ebben is valami egyedit látni. A zenedoboz jó, hogy van, de én jobban ki lennék békülve egy sötétkékkel. Persze a fekete sem rossz. A szereplők modul szintén szépen meg lett csinálva.
Összesen: 15/15 - igazán semmibe sem tudok belekötni, nincs mit magyarázni a pontozással kapcsolatban ;-)

Történet, írás, fogalmazás: Fanfiction. Neeem igazán vagyok oda a fanfictionokért, ezt már rengetegszer megfogalmaztam, olykor ugyan tapintatosabban, de sebaj. Szóval nem a kedvenc műfajom. Viszont 5SOS fanficcel nem sűrűn találkoztam eddig. Nem írsz rosszul, teljesen közvetlenül és modern, gyakorlatias, a mindennapokban használatos nyelvezettel fogalmazol. Szerintem ez remekül illik a történethez, van egyfajta hangulata. Én azért szeretek ilyesmi - tehát egy mostani környezetben játszódó romantikus - blogokat olvasgatni, mert kikapcsolnak, megnyugtatnak, és ha nem is merülnek le komoly filozófiai mélységekbe, elgondolkoztatnak a mindennapok eseményeiről, eszembe juttatnak bizonyos dolgokat. 
Örökösen az írájelek hiányán, illetve "túladagolásán" hisztizek, nos, Te ilyen szempontból - is - kiálltad a próbát, mivel ilyen fajta hibát nem találtam. 
Összesen: 15/14 - azért vontam le egy pontot, mert előfordul, hogy ki kell zökkenni a hétköznapokból. A történeted izgalmas és változatos, csak... néha hiányzik az a bizonyos plusz!

Összesítés:

30/29 

-

Így tovább, és a jelszó:

Egyediség!

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál Nekünk a kritika rendelésével! :)

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése